Innostusta arkeen -iltapäiväryhmä (Helsinki, kevät 2016)


Tapahtuman tiedot

 • Date:

se kasvaaEikö olisikin ihana ajatus istahtaa joskus arjen keskellä rauhassa mukavaan paikkaan kuulemaan ja keskustelemaan vaikkapa innostuksesta ja sen ylläpitämisestä, sisäisestä motivaatiosta, hyvästä elämästä, positiivisesta elämänasenteesta ja sen jakamisesta sekä innostamisesta? Kevätkaudella 2016 tällainen mahdollisuus on tarjolla innostaja Anita Mäntynen-Hakemin (Onnistus Ay) seurassa Helsingin Kampissa idyllisessä Hengähdys-tilassa (Perhonkatu 1).

Innostusta arkeen -ryhmät tarjoavat vertaisinnostamisen mahdollisuuden esimerkiksi yksintyöskenteleville pienyrittäjille, freelancereille ja toki muillekin, jotka kaipaavat yhteisöllistä tukea arjen innostuksen ylläpitämiseen. Ihana iltaryhmä on jo käynnistynyt, mutta maaliskuussa aloittava iltapäiväryhmä kokoontuu neljä kertaa kevään 2016 aikana ja mukaan mahtuu vielä.

Jokainen tapaaminen käynnistyy Anita Mäntynen-Hakemin alustuksella jostakin innostavasta teemasta. Anitalla on lähemmäs parinkymmenen vuoden kokemus erilaisten ryhmien kanssa toimimisesta sekä innostamisesta, ja hän on luonut työyhteisöinnostamisen valmennus- ja koulutuskokonaisuudet.

Ryhmä kokoontuu kello 13-15: 9.3., 6.4., 27.4. ja 11.5. Kesäkuulle on mahdollista sopia vielä ryhmän toiminnan päätösjuhla ja tapaamisten välissä keskustelua voidaan jatkaa ryhmän niin halutessa omassa salaisessa Facebook-ryhmässä.

Koko kauden hinta on 140 euroa (sis. alv 24 %). Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja on mahdollista maksaa yhdessä tai kahdessa erässä.

Sitovat ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella. Saat pian vastausviestin ilmoittautumisen vahvistamisesta ja pdf-laskun sähköpostiisi.

  Nimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Osoite

  Vapaamuotoinen hakemus

  Kaikki hakemuksen kohdat tulee täyttää ennen lähettämistä.

  Share Button