Innostusta arkeen -ilta ryhmä (Helsinki, kevät 2016)


Tapahtuman tiedot

  • Date:

022Eikö olisikin ihana ajatus istahtaa joskus arjen keskellä rauhassa mukavaan paikkaan kuulemaan ja keskustelemaan vaikkapa innostuksesta ja sen ylläpitämisestä, sisäisestä motivaatiosta, hyvästä elämästä, positiivisesta elämänasenteesta ja sen jakamisesta sekä innostamisesta? Kevätkaudella 2016 tällainen mahdollisuus on tarjolla innostaja Anita Mäntynen-Hakemin (Onnistus Ay) seurassa Helsingin Kampissa idyllisessä Hengähdys-tilassa (Perhonkatu 1).

Innostusta arkeen -ryhmä kokoontuu viisi kertaa kevään 2016 aikana ja tarjoaa vertaisinnostamisen mahdollisuuden esimerkiksi yksintyöskenteleville pienyrittäjille, freelancereille ja toki muillekin, jotka kaipaavat yhteisöllistä tukea arjen innostuksen ylläpitämiseen.

Jokainen tapaaminen käynnistyy Anita Mäntynen-Hakemin alustuksella jostakin innostavasta teemasta. Anitalla on lähemmäs parinkymmenen vuoden kokemus erilaisten ryhmien kanssa toimimisesta sekä innostamisesta, ja hän on luonut työyhteisöinnostamisen valmennus- ja koulutuskokonaisuudet.

Ryhmä kokoontuu kello 18-20: 17.2., 9.3., 6.4., 27.4. ja 11.5.

Koko kauden hinta on 175 euroa (sis. alv 24 %). Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja on mahdollista maksaa yhdessä tai kahdessa erässä.

Sitovat ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella. Saat pian vastausviestin ilmoittautumisen vahvistamisesta ja pdf-laskun sähköpostiisi.

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Osoite

Vapaamuotoinen hakemus

Kaikki hakemuksen kohdat tulee täyttää ennen lähettämistä.

Share Button