Innostusta arkeen -verkkokurssi


Tapahtuman tiedot

  • Date:

IMG_4150
Kuva: Anita M-H

Kaipaatko innostusta ja inspiraatiota syksyn arjen käynnistymiseen, mutta et pääse osallistumaan koulutuksiin tai ryhmätapaamisiin? Tervetuloa mukaan innostumisen ja innostamisen matkalle verkkokurssin muodossa!

Saat kahden viikon ajan 24.8.-7.9.2015 joka päivä sähköpostiisi viestin, joka sisältää ajatuksia innostuksesta ja sen ylläpitämisestä, sisäisestä motivaatiosta, positiivisesta elämänasenteesta ja sen jakamisesta, yhteisöllisyydestä ja innostamisesta. Painotus on työssä innostumisessa, mutta muitakaan elämänalueita ei unohdeta. Viestit sisältävät myös pieniä kotitehtäviä, jotka ovat vain sinua itseäsi varten.

Halutessasi pääset mukaan myös suljettuun innostujien Facebook-ryhmään, jossa innostajan lisäksi osallistujat voivat jakaa toisilleen positiivista energiaa ja kotitehtävien tuomia ajatuksia. Jokainen jakaa kuitenkin vain sen verran kuin haluaa – tai voi olla jakamatta kokonaan.

Innostajana kurssilla toimii yhteisöpedagogi ja kouluttaja Anita Mäntynen-Hakem, joka on luonut työyhteisöinnostamisen valmennus- ja koulutuskokonaisuudet.

Kurssin hinta 37,20 euroa (sis. alv 24 %) laskutetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä ja tulee olla maksettu ennen kurssin alkua. Kurssi on myös mainio lahjaidea eli voit tilata kurssin ystäväsikin sähköpostiin alkusyksyn arjen piristykseksi.

Hinta sisältää:
– ammatillisen innostajan tukea ja tietotaitoa kurssin ajan
– 15 innostavaa sähköpostia tehtävineen
– mahdollisuuden osallistua innostujien Facebook-ryhmään

Ilmoittautumiset juuri nyt sähköpostitse: anita@onnistus.net.

Share Button

One thought on “Innostusta arkeen -verkkokurssi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.