Keväinen hyvinvointi-ilta


Tapahtuman tiedot

  • Date:

Tervetuloa tutustumaan Foreverin luonnolliseen puhdistuskuuriin ja maistelemaan ihania smoothieita! Illan aikana on mahdollisuus tutustua myös Rosen-menetelmähoitoon, tarjolla noin 10 minuutin maksuttomia hartiahoitoja.

Voit poiketa missä tahansa vaiheessa iltaa, maistiaisia ja hoitoja on tarjolla koko illan kello 17.3o-20.

Lisätietoja Rosen-menetelmästä:

Rosen-menetelmä on fysioterapeutti Marion Rosenin (1914-2012) kehittämä kehoterapiamuoto, jossa käsitellään jännittyneitä lihaksia pehmeällä, mutta kuitenkin vaikuttavalla tavalla. Hoito auttaa tiedostamaan omia kroonistuneita toimintamalleja ja reagointitapoja lisätessään itsetuntemusta ja omaa tietoisuutta kehosta, lihasjännityksistä ja hengitystavasta. Tämä tiedostaminen ja itsetuntemuksen lisääntyminen mahdollistaa muutoksen.

Rosen-menetelmä sopii sinulle, joka haluat rentoutua, olet liian kiireinen ja stressaantunut, kärsit jännityksistä tai kivuista, haluat lisätä itsetuntemustasi, tarvitset esiintymisvarmuutta tai etsit uusia voimavaroja ja mahdollisuuksia elämääsi.

Onnistuksessa Rosen-menetelmähoitoja tekee Tiina Surakka, joka on Rosen-terapeuttiharjoittelija ja aiemmalta koulutukseltaan sairaanhoitaja (AMK).  Hän on työskennellyt palovammateho-, syöpä- ja lapsipotilaiden sekä heidän perheidensä parissa, kohdaten ihmisiä hyvin vaikeissakin elämäntilanteissa.

Lisätietoja Forever-puhdistuskuurista:

Forever Natural Detox on luonnollinen detox ja siinä noudatetaan ravinto-ohjelmaa tietyn ajanjakson ajan. Syömäsi ruoka on pääosassa ja ravintolisät on valittu täydentämään detox-ruokavaliota.

Ohjelma ja setti sisältävät viisi hienoa ravintolisää:
Forever Aloe Vera Gel (x 2)
Forever Calcium
Forever Arctic Sea
Forever Active Probiotic
Forever Fields of Greens

Settiin sisältyy myös detox-esite (sisältää VIP-koodin materiaaleihin ja reseptikirjaan netissä) ja tyylikäs laukku, joka sopii täydellisesti lounasrasialle.

detox

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.