Naistenpäivän unelmatuokio


Tapahtuman tiedot

  • Date:

Olisiko naistenpäivänä juuri Sinulle sopiva aika istahtaa omien unelmiesi ääreen, pohtimaan kuinka elää vielä enemmän näköistäsi elämää? Kaipaatko hengähdyshetkeä ihan vain itsellesi? Haluatko pohtia yhdessä muutaman mukavan ihmisen kanssa, kuinka ylittää silta unelmista todellisuuteen?

Naistenpäivän unelmatuokion kesto on noin 2,5 tuntia ja se sisältää pienen alustuksen aiheeseen, hieman yhteistä keskustelua ja jokaisen omaa unelmatyöskentelyä. Unelmatuokiossa hyödynnetään muun muassa Marja Leena Toukosen kirjoja Unelmatyöskentely ja Kuvittele itsesi sekä Martha Beckin Suunnista tähtien valossa -kirjaa. Kokoontumisessa jokainen tekee itselleen unelmakartan tienviitaksi tulevaisuuteen.

Unelmatuokion hinta 20 euroa (sis. alv 24 %) sisältää materiaalit, kahvin tai teen ja pientä naposteltavaa. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään perjantaihin 6.3. mennessä  mikäli ryhmä ei tule täyteen ennen tuota, mukaan mahtuu enintään 12 osallistujaa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: anita(at)onnistus.net tai p. 045 6778 555.

*

Anita Mäntynen-Hakem on innostaja, kouluttaja, valmentaja ja kirjoittaja, jolla on noin 18 vuoden kokemus toimimisesta monenlaisten ryhmien kanssa. Ensimmäiset Anitan omat unelmatyöskentelyryhmät kokoontuivat syksyllä 2013 Onnistuksen aiemmassa tilassa Helsingin Kulosaaressa. Unelmien työstämistä ja tulevaisuusvalmentamista hän on tehnyt vuosikausia tätä ennenkin sekä vetänyt unelmatyöskentelyjä erilaisille ryhmille, myös työttömien uravalmennusten osana.

DSCF0476DSCF0483 - Copy

 

 

 

 

 

 

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.