Unelmatyöskentely Seppälän talossa


Tapahtuman tiedot

  • Date:

unelmatyöskentely1Olisiko keväisenä iltana sopiva aika istahtaa unelmiesi ääreen pohtimaan kuinka elää vielä enemmän näköistäsi elämää? Kaipaatko hengähdyshetkeä ihan vain itsellesi? Haluatko pohtia yhdessä muutaman mukavan ihmisen kanssa, kuinka ylittää silta unelmista todellisuuteen? Tahdotko tehdä itsellesi unelmakartan tienviitaksi eteenpäin?

Työskentelyn lähteinä ovat muun muassa Marja Leena Toukosen kirjat Unelmatyöskentely ja Kuvittele itsesi, Martha Beckin Suunnista tähtien valossa -kirja, Anitan omat materiaalit sekä jokaisen osallistujan unelmat ja elämänkokemus.

Työskentelyn kesto on noin 2,5 tuntia. Osallistumismaksu 25 euroa (sis. alv 24 %) sisältää illan ohjelman, materiaalit, kahvia tai teetä ja pientä naposteltavaa. Sitovat ilmoittautumiset 20.3. mennessä: anita(at)onnistus.net, p. 045 6778555. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa.

*
Tuokion järjestäjä on Tuusulan Kellokoskella asustava Onnistus avoin yhtiö. Onnistuksen yrittäjä, unelmatuokion innostaja Anita Mäntynen-Hakem on kouluttaja, valmentaja ja kirjoittaja, jolla on noin 18 vuoden kokemus toimimisesta monenlaisten ryhmien kanssa. Hän on tehnyt vuosikausia myös tulevaisuus- ja uravalmennusta sekä vetänyt unelmatyöskentelyjä monenlaisille ryhmille.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.