Unelmista onnistukseen -teemapäivät – 1. päivä


Tapahtuman tiedot

  • Date:

Onnistus avoin yhtiö:

UNELMISTA ONNISTUKSEEN
– päivä jonka jälkeen kaikki on mahdollistaKouluttaja, yhteisöpedagogi Anita Mäntynen-Hakem

”Ja sumuisen aamun koitteessa he kaikki juoksivat puutarhaan. Itäisen taivaan ruusunpunainen kajastus ennusti hienoa elokuun päivää.
Se oli kuin uusi portti, joka johti Uskomattomaan, Mahdolliseen, uuteen päivään, jolloin saattaa tapahtua mitä tahansa, ellei kellään ole mitään sitä vastaan.”
(Tove Janssonin kirjasta Muumipapan urotyöt)

Minä elän nyt unelmaani ja haluan jakaa unelmien toteutumisen mahdollisuuden Sinun kanssasi! Unelmapäivään tuon mukanani niitä asioita, jotka oman elämänpolkuni varrella ovat vieneet minua eteenpäin, Sinä tuot omasi. Yhdessä etsimme jokaiselle omaa tapaa edetä ja saavuttaa unelmia, pieniä tai isoja.

Ensimmäiset Unelmista onnistukseen –päivät järjestetään 18.8. ja 25.8. kello 10-18. Molempiin päiviin kootaan siis oma ryhmänsä. Koska luomme samalla yhdessä menetelmää ja toimintamallia, nämä päivät toteutetaan lähinnä omakustannehintaan, 70 euroa/osallistuja (sisältää salaattilounaan ja kahvit tai teet).

Päivien vierailevina tähtinä ovat 18.8. Kairossa asuva toimittaja, kouluttaja Päivi Arvonen ja 25.8. kuvataiteilija, astrologi Johanna Vilén, jotka jakavat kanssamme omien unelmiensa tarinat.

Voit kysyä lisää tai ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen anita@onnistus.net.

askel ja pysähdys kerrallaan
yksi nurin yksi oikein
etsi tietä joka hehkuu
polkua joka puhuu
(A.W. Yrjänä, CMX: Aura)

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.