Yksityinen unelmatyöskentelyryhmä Onnistuksessa


Tapahtuman tiedot

  • Date:

Kiinnostaisiko sinuakin varata ryhmällesi tai  vaikka ystäväporukalle Onnistuksen unelmatyöskentelypäivä?

Olisiko pian sopiva aika istahtaa omien unelmiesi ääreen pohtimaan kuinka elää vielä enemmän näköistäsi elämää? Kaipaatko hengähdyshetkeä ihan vain itsellesi? Haluatko pohtia yhdessä muutaman mukavan ihmisen kanssa, kuinka ylittää silta unelmista todellisuuteen? Tahdotko tehdä itsellesi unelmakartan tienviitaksi eteenpäin? Yhtä hyvin voidaan unelmoida vaikkapa pienen työyhteisön tai projektiporukan tulevaisuudesta.

Työskentelyn lähteinä ovat muun muassa Marja Leena Toukosen kirjat Unelmatyöskentely ja Kuvittele itsesi, Martha Beckin Suunnista tähtien valossa -kirja, Anitan omat materiaalit sekä jokaisen osallistujan unelmat ja elämänkokemus. Kokoontumisessa tehdään myös okaiselle unelmakartat tai vaihtoehtoisesti ryhmän yhteinen kartta.

Työskentelyn kesto on vähintään 2,5 tuntia ja kokonaisuus voidaan räätälöidä useammaksi tunniksi, koko päiväksi tai useammaksi kokoontumiseksi. Paikkana on rauhaa henkivä Onnistuksen takkahuone Kellokoskella. Päivä toteutuu ryhmän ollessa vähintään 6 henkilöä, maksimiosallistujamäärä on 12.
*
Anita Mäntynen-Hakem on innostaja, kouluttaja, valmentaja ja kirjoittaja, jolla on noin 18 vuoden kokemus toimimisesta monenlaisten ryhmien kanssa. Ensimmäiset Anitan unelmatyöskentelyryhmät kokoontuivat syksyllä 2013 Onnistuksen aiemmassa tilassa Helsingin Kulosaaressa. Unelmien työstämistä ja tulevaisuusvalmentamista hän on tehnyt vuosikausia tätä ennenkin sekä vetänyt unelmatyöskentelyjä erilaisille ryhmille, myös työttömien uravalmennusten osana.

Lisätietoja ja varaukset: anita(at)onnistus.net

DSCF0476DSCF0483 - Copy

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.