TYÖYHTEISÖINNOSTAMINEN

DSCF0182

Anitan kuva: Mia Vuorio-Ringwald

Työyhteisöinnostaminen on käytännön toimintaa, jossa yhdistyvät sosiokulttuurinen innostaminen sekä monenlainen työssä innostumiseen ja innostavaan johtajuuteen liittyvä teoria. Kyse on vuosien aikana luomistani ja edelleen kehittyvistä valmennus- ja koulutuskokonaisuuksista.

Työyhteisöinnostaminen ei ole siis mikään eilen pilvistä päähäni pudonnut idea, sillä vastaavia prosesseja ja lukuisia innostamiseen liittyviä koulutuksia olen vetänyt erilaisille yhteisöille 2000-luvun alusta lähtien sekä toiminut käytännön innostajana ja ohjaajana eri ikäryhmien parissa jo viime vuosituhannen puolella.

Innostusta arkeen -työhyvinvointiluennot, -ryhmät, -ryhmävalmennukset ja -verkkokurssit

Kurkistus innostumiseen ja innostamiseen arjessa on mahdollista hyvinvointiluennoilla, joita toteutetaan tilauksesta työyhteisöille sekä avoimina tilaisuuksina. Pienemmälle porukalle voidaan toteuttaa myös innostusta herättelevä ryhmävalmennustuokio. Viimeisin Innostusta arkeen -verkkokurssini toteutui tammi-helmikuussa 2016,  Innostusta arkeen -ryhmät kokoontuivat helmi-kesäkuussa 2016.

Työyhteisöinnostamisen valmennusohjelma ja työyhteisöinnostajan koulutus

Kuuluuko työhösi vaikuttaminen ihmisten parissa, esimerkiksi valmennus, kouluttaminen, henkilöstöhallinto, myynti tai muutosjohtaminen? Kaipaatko uutta näkökulmaa, innostuksentäyteistä virettä ja erilaisia välineitä toimintaan?

Työyhteisöinnostamisen valmennusohjelma tarjoaa sosiokulttuuriseen innostamiseen pohjautuvia menetelmiä yhteisöllisten tavoitteellisten oppimisprosessien toteuttamiseen yhdistettynä työssä innostumisen ja innostavan johtajuuden teorioihin. Valmennusohjelma tukee ammattitaitosi kehittymistä ja sen avulla löydät innostuksen energian arkeesi sekä saat välineitä työyhteisösi ilmapiiriin vaikuttamiseen.

Sosiokulttuurisen innostamisen tarkoituksena on luoda sellaisia osallistumisen prosesseja, joissa ihmiset kasvavat aktiivisiksi toimijoiksi yhteisössään. Valmennusohjelman osallistujista tulee oivallusten ja yhteisöllisen oppimisen kautta omien työyhteisöjensä innostajia.

Vuonna 2016 käynnistyvä työyhteisöinnostajan koulutus antaa puolestaan valmiudet ja oikeudet toimia valmennusohjelman vetäjänä eli valmentaa uusia työyhteisöinnostajia.

Työyhteisöinnostamisen valmennusohjelma ja työyhteisöinnostajan koulutus ovat Anita Mäntynen-Hakemin luomia oppimis- ja koulutuskokonaisuuksia, jotka pilotoidaan ja tuotteistetaan vuosien 2015-2016 aikana.

pihlajanmarjat-003

Share Button