Onnistus kutsuu uutta toimijaa!

Todellinen päätös mitataan sillä, että otat uuden suunnan ja alat toimia. Jos et toimi, et ole päättänyt.” Nämä Anthony Robbinsin sanat tulivat eteeni Positiivareiden Aamun ajatuksessa pari viikkoa sitten. Aamulla tuota lukiessani en tiennyt, että vielä saman päivän aikana tulen tekemään ison päätöksen. Tuo päätös poiki uuden vielä selkeämmän päätöksen tässä pari päivää sitten. Nyt on siis aika toimia päätösten mukaisesti ja ottaa uusi suunta.

Päätökseni vaativat minua toimimaan juuri tänään, lauantaivapaapäivänä lapsen nukkuessa päiväuniaan, kuntosaliaamuni jälkeen. Istuin koneen ääreen ja kävin läpi Onnistuksen nettisivuja päivittääkseni useampaankin kohtaan tiedon, että Onnistuksen salia vuokrataan kokous-, juhla- ja koulutuskäyttöön enää kesäkuun loppuun saakka, jolloin päättyy myös nykyisessä muodossaan Galleria Onnistuksen toiminta. Sali poistuu kokonaan omasta käytöstämme, ei enää mitään jossitteluja tai kompromisseja sen suhteen. Jatkossa vuokraamme kyllä hieman pienempää kokoustilaa, joka tehdään toimistohuoneenani tällä hetkellä olevasta tilasta ja jatkamme myös muiden kokous- ja kehityspalveluiden parissa. Onnistus-yrityksen työhuonetarpeisiin riittävät pari-kolme päivää viikossa harmonisessa hyvinvointihuoneessa ja kokoustilan käyttö.

Voi huojennus sentään, nyt se on julkistettu! Vihdoin edessä siintää aika, jolloin voin keskittyä niihin töihin, jotka todella ovat minun omia juttujani: innostamiseen ja kirjoittamiseen! Onnistuksen upean tilan kanssa homma lähti vähän lapasesta, olisimme halunneet tehdä siinä kaikkea mahdollista ja laajentaa bisnestä suuntaan jos toiseenkin. Aivan kaikkea kivaa ja kiinnostavaa ei vain voi tehdä yhtä aikaa, ei vaikka kuinka innostunut olisi. Välissä pääsi unohtumaan sellainenkin fakta, että aikaa on jäätävä myös sille kaikkein tärkeimmälle: perheelle. Monta kertaa vuoden aikana tuntui siltä, että hommassa ei ole mitään tolkkua ja monta korjausliikettäkin tehtiin. Nyt kun yritys täyttää vuoden, on aika palata ikäänkuin lähtökuoppiin, aloittaa rauhassa ihan oikeasti uudestaan.

Huikea vuosi meillä on takana ja Onnistuksessa on tosiaan kokeiltu jos vaikka mitä toimintaa. Tilavuokraajiakin on ollut laidasta laitaan, perhejuhlien viettäjistä astrologiakurssien osallistujiin ja pilatesryhmästä yritysten kokoustaviin johtoryhmiin. Galleriaksi sali soveltuu hienosti. Salin mahdollisuudet ovat moninaiset, ja nyt jonkun muun toimijan on aika napata niistä mahdollisuuksista kiinni. Tilan voi ottaa toimistokäyttöönkin, mahtuuhan siihen vaikka kuinka monta avotoimistoa.

Onnistuksen tämän hetken toimijoita ovat Onnistus Ay:n lisäksi videotuotannon yritys Vivid Imprints Ay (Mia Vuorio-Ringwald ja Pierre Ringwald), Outi Tammi/ CreaDot. Oy (Onnistuksessa life coach -valmennukset), Rosen-terapeuttiharjoittelija Tiina Surakka ja Kulttuurikameleontit ry, jonka varapuheenjohtaja olen. Myös Sibia Oy:n fasilitoija, visuaalinen fasilitoija ja yhteiskehittämisen osaaja Liina Hongell on mukana Onnistuksen toiminnassa, vaikkei hänellä työtilaa paikassa olekaan.

Onnistuksen 29 neliömetrin kokoinen sali odottaa siis uutta alivuokralaista, onkohan se juuri sinun yrityksesi, järjestösi tai muu yhteisösi? Toivomme uuden toimijan sopivan Onnistuksen henkeen eli toimivan jollakin tavalla kulttuurin ja hyvinvoinnin kentällä, tekevän työtä ilolla ja suurella sydämellä. 

Tervetuloa ihanaan Onnistukseen!
Lisätietoja voi kysellä minulta sähköpostitse tai puhelimitse: anita[at]onnistus.net, 045 6778555.

galleriasali1

Share Button