Kesäkuulumisia Onnistuksesta

Kesä! Ihana, lämmin ja aurinkoinen kesä! Se on täällä nyt, ja tämäkin yrittäjä ottaa itselleen kunnon loman. Entä sinä, onko sinulla loma tuloillaan tai meneillään?

Viime aikoina aivoissani on ollut ruuhkaa. Yllättäviä tarjouksia ja pohdintoja tulevasta, paljon työtä ihan perusjuttujen äärellä, varsinkin pääasiakkaani Siviilipalveluskeskuksen töissä, henkilöstö- ja talousosaajan opintojakin. Vie ehkä hetken jos toisenkin, ennen kuin lepotila on täysin saavutettu ja asiat jäsentyvät kohdilleen.

Parasta on kuitenkin sellainen aivan huikea energia ja voima, joka minussa tuntuu jylläävän. Vaikka se on laadultaan henkistä ja psyykkistä, se on yhtä fyysisen hyvinvoinnin kanssa. Kaikenlaisten terveysongelmien, viimeksi yli puoli vuotta silmissäni aktiivisena olleen iriitin, kanssa painiminen on tällä erää ohi. Voin hyvin, kaikki on hyvin.

Kun tänään, 23.6. suljen Siviilipalveluskeskuksen Teamsin ja Outlookin, tavoitteena on avata ne seuraavan kerran vasta elokuun alussa. Muita työasioita yrittäjällä on toki silloin tällöin hoidettavana, mutta pääasiassa lomailen tulevat viikot.

Heinäkuun pari viimeistä viikkoa on merkattu kalenteriin ikuisuusprojektin loppuunsaattamiselle, vihdoin. Arvaatkos mikä tuo projekti on? No tietenkin kirja työyhteisöinnostamisesta!

Työyhteisöjen innostukseen ja innostamiseen liittyviä työkeikkoja on kivasti tulossa ihan livenä jo syksyyn, tällä kertaa yritys- ja kuntapuolella, ja niitä mielelläni teen lisääkin kaikenlaisissa organisaatioissa. Edelleen myös verkossa koulutukset ja valmennukset mahdollisia, esimerkiksi Teamsissa tai Zoomissa.

Innostusta arkeen -verkkokurssi julkaistiin maaliskuussa, ja on edelleen saatavilla täältä. Verkkokurssien sarja jatkuu, kunhan ehdin siihen kunnolla panostaa, seuraavan työnimenä on Innostamisen aakkoset. Kaikenlaista on siis meneillään ja tuloillaan.

”Maailma on kaunis ja hyvä elää sille,
jolla on aikaa ja tilaa unelmille,
ja mielen vapaus, ja mielen vapaus.”
(Vexi Salmi)

Parasta mahdollista kesää sinulle, kirjaimellisesti erittäin lämpimin ja aurinkoisin terveisin Pertunmaalta mökkiterassilta!

Share Button