Innostusta arkeen -verkkokurssi 2


Tapahtuman tiedot

 • Date:

078-002Kaipaatko innostuksen ja inspiraation valoa pimenevään vuodenaikaan, mutta et pääse osallistumaan koulutuksiin tai ryhmätapaamisiin? Tervetuloa mukaan innostumisen ja innostamisen matkalle verkkokurssin muodossa!

Saat kahden viikon ajan 26.10.-9.11.2015 sähköpostiisi kaikkina arkipäivinä viestin, jotka sisältää ajatuksia innostuksesta ja sen ylläpitämisestä, sisäisestä motivaatiosta, positiivisesta elämänasenteesta ja sen jakamisesta, yhteisöllisyydestä ja innostamisesta. Kurssi käynnistyy innostavalla johdantovideolla. Painotus on työssä innostumisessa, mutta muitakaan elämänalueita ei unohdeta. Viestit sisältävät myös pieniä kotitehtäviä, jotka ovat vain sinua itseäsi varten.

Halutessasi pääset mukaan myös suljettuun innostujien Facebook-ryhmään, jossa innostajan lisäksi osallistujat voivat jakaa toisilleen positiivista energiaa ja kotitehtävien tuomia ajatuksia. Jokainen jakaa kuitenkin vain sen verran kuin haluaa – tai voi olla jakamatta kokonaan.

Innostajana kurssilla toimii yhteisöpedagogi ja kouluttaja Anita Mäntynen-Hakem, jolla on noin 18 vuoden kokemus erilaisten ryhmien kanssa toimimisesta ja joka on luonut työyhteisöinnostamisen valmennus- ja koulutuskokonaisuudet.

Kurssin hinta 37,20 euroa (sis. alv 24 %) laskutetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä ja tulee olla maksettu ennen kurssin alkua. (Mikäli ilmoittautuminen ja maksu menee viime tippaan, lähetäthän vaikkapa kuvakaappauksen maksustasi, niin pääset mukaan heti kurssin aloitukseen.) Kurssi on myös mainio lahjaidea eli voit tilata kurssin ystäväsikin sähköpostiin syksyisen arjen piristykseksi.

Hinta sisältää:
– johdantovideon kurssin aiheeseen ja 11 innostavaa sähköpostia tehtävineen
– ammatillisen innostajan tukea ja tietotaitoa kurssin ajan
– mahdollisuuden osallistua innostujien Facebook-ryhmään

”Anita, tämä toimii! Löysin jälleen voimaa innostua ja olen pystynyt keskittymään paremmin töissä. Kiitos paljon viisaista sanoista ja rohkaisevista ja innostavista viesteistä.”  (palaute edelliseltä verkkokurssilta)

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella:

  Kyllä, haluan mukaan!

  Nimi

  Sähköposti

  Osoite

  Lomakkeen kaikki kohdat tulee täyttää ennen lähetystä.

  Share Button