Innostusta arkeen -verkkokurssi 3


Tapahtuman tiedot

  • Date:

innostus_on_edellytys

Kaipaatko innostusta ja inspiraatiota talveen ja alkaneeseen uuteen vuoteen, mutta et pääse osallistumaan koulutuksiin tai ryhmätapaamisiin? Tervetuloa mukaan innostumisen ja innostamisen matkalle verkkokurssin muodossa!

Saat kahden viikon ajan 18.1.-1.2.2015 sähköpostiisi kaikkina arkipäivinä viestin, jotka sisältää ajatuksia innostuksesta ja sen ylläpitämisestä, sisäisestä motivaatiosta, positiivisesta elämänasenteesta ja sen jakamisesta sekä innostamisesta. Kurssi käynnistyy innostavalla johdantovideolla. Painotus on työssä innostumisessa, mutta muitakaan elämänalueita ei unohdeta. Viestit sisältävät myös pieniä kotitehtäviä, jotka ovat vain sinua itseäsi varten.

Halutessasi pääset mukaan myös suljettuun innostujien Facebook-ryhmään, jossa innostajan lisäksi osallistujat voivat jakaa toisilleen positiivista energiaa ja kotitehtävien tuomia ajatuksia. Jokainen jakaa kuitenkin vain sen verran kuin haluaa – tai voi olla jakamatta kokonaan.

Innostajana kurssilla toimii yhteisöpedagogi ja kouluttaja Anita Mäntynen-Hakem, jolla on lähemmäs parinkymmenen vuoden kokemus erilaisten ryhmien kanssa toimimisesta sekä innostamisesta, ja joka on luonut työyhteisöinnostamisen valmennus- ja koulutuskokonaisuudet.

Kurssin hinta 37,20 euroa (sis. alv 24 %) laskutetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä ja tulee olla maksettu ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää:
– johdantovideon kurssin aiheeseen ja 11 innostavaa sähköpostia tehtävineen
– ammatillisen innostajan tukea ja tietotaitoa kurssin ajan
– mahdollisuuden osallistua innostujien Facebook-ryhmään

”Anita, tämä toimii! Löysin jälleen voimaa innostua ja olen pystynyt keskittymään paremmin töissä. Kiitos paljon viisaista sanoista ja rohkaisevista ja innostavista viesteistä.”  (palaute verkkokurssilta)

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella:

Kyllä, haluan mukaan!

Nimi

Sähköposti

Osoite

Lomakkeen kaikki kohdat tulee täyttää ennen lähetystä.

 

Share Button