KIRJOITTAMINEN

DSCF0269
Anitan kuva: Mia Vuorio-Ringwald

Kirjoittamisen ja toimittamisen palveluni:

– tekstituotanto
– kirjojen ja muiden julkaisujen toimitus
– lehtijutut ja artikkelit
– oikoluku ja muut kirjoittamispalvelut

Kun elämä on pitkä uneton yö, kirjoitan maailmaa kodiksi.” A.W. Yrjänä (CMX: Siivekäs)

Kirjoittaminen on ollut aina yksi elämäni tärkeimmistä asioista. Lapsuuden päiväkirjoista ja kirjeistä kaikki alkoi, siitä asti kirjoittaminen on ollut tapani hahmottaa maailmaa ja käsitellä tunteita. Siitä on tullut myös osa työtäni.

Satunnaiset lehtikirjoitukset johtivat freelancer-toimittajan työhön vuoden 2007 paikkeilla ja asiakkaitani sillä saralla olivat noihin aikoihin esimerkiksi monet sosiaalialan julkaisut kuten Sosiaalitieto-lehti. Olen toimittanut kirjaksi rakkaan edesmenneen ystäväni Annukka Kyytisen blogitekstit. Diagnoosi: rintasyöpä ilmestyi vuonna 2010.

Kirjoituksiani löytyy muun muassa Suomen Nuorisosirkusliiton 20-vuotisjuhlakirjasta sekä Sirkusohjaajan oppaasta ja olin yhtenä kirjoittajana Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:n Art Against Racism -menetelmäoppaassa, joka löytyy e-kirjana täältä. Tällä hetkellä kirjoitan kirjaa työyhteisöinnostamisesta.

Olen myös opiskellut kirjoittamista muun muassa suorittamalla Jyväskylän avoimessa yliopistossa kirjoittajakoulutuksen perusopinnot.

Share Button

INNOSTUS JA ONNISTUS — KOULUTUS JA VALMENNUS