innostaminen työyhteisöissä

Työyhteisöinnostaminen on käytännön toimintaa, jonka taustalla on sosiokulttuurinen innostaminen sekä monenlainen esimerkiksi työssä innostumiseen ja innostavaan johtajuuteen liittyvä teoria.

Kyse on sosiaalipedagogiikkaan perustuvasta ajattelutavasta ja toiminnasta sekä toisaalta vuosien aikana luomistani ja edelleen kehittyvistä valmennus- ja koulutuskokonaisuuksista.  Avaan työyhteisöinnostamisen tietoperustaa käytännönläheisesti tulevassa kirjassani. Työyhteisöinnostaminen saa myös omat verkkosivunsa. Sekä kirjassa että verkkosivuissa yhteistyökumppanina on työyhteisöinnostamisesta innostunut työkseen  someasiakaspalvelua kehittänyt nykyinen visuaalisen viestinnän opiskelija Tuija Koukkula.

Työyhteisöinnostaminen-otsikolla olen toteuttannut valmennuksia ja koulutuksia vuodesta 2015, mutta vastaavia innostamisen prosesseja ja innostamiseen liittyviä koulutuksia olen vetänyt erilaisille yhteisöille 2000-luvun alusta alkaen. Olen myös toiminut käytännön innostajana ja ohjaajana eri ikäryhmien parissa jo viime vuosituhannen puolella.

Sosiokulttuurisen innostamisen tarkoituksena on luoda sellaisia osallistumisen prosesseja, joissa ihmiset kasvavat aktiivisiksi toimijoiksi yhteisössään.  Työyhteisöinnostamisen avulla löytyy myös innostuksen energian arkeen sekä välineitä työyhteisön ilmapiiriin vaikuttamiseen.

Koulutuspalvelujani voit kurkata täältä ja yhteyden minuun saat vaikkapa täältä.

Share Button

One thought on “innostaminen työyhteisöissä”

Kommentointi on suljettu.

INNOSTUS JA ONNISTUS — KOULUTUS JA VALMENNUS